Onderhoud en herstelling van computers

Problemen met uw netwerk en/of computer? Een virus op uw computer?
Extra uitleg nodig over een programma? Wij analyseren het probleem en lossen het zo snel mogelijk op.

Herstellingen aan huis

Elk probleem zal, in de mate van het mogelijke, steeds bij u thuis of op kantoor opgelost worden. In de meeste gevallen duurt dit niet langer dan een uur. Zo hoeft u uw computer niet los te koppelen van alle kabels en bent u steeds snel geholpen.

Lukt het niet om het probleem ter plaatse op te lossen? Dan nemen wij uw computer mee en brengen hem zo snel mogelijk terug.

Hulp op afstand

Om u steeds snel van dienst te kunnen zijn bieden wij de mogelijkheid het probleem op afstand te analyseren en indien mogelijk op te lossen.

Klik op onderstaand logo om de toepassing voor hulp op afstand te downloaden.

Hard- en softwareproblemen

Het gebeurt zelden, maar soms gaat er ook fysiek iets stuk aan de computer. Wat moet er dan gebeuren? Wij hebben veel wisselstukken in voorraad zodat u snel weer verder kunt! Ook bij softwareproblemen helpen we u graag verder.

Hebt u interesse in een bepaald programma? Fotobewerking, antivirus, administratief programma? Wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuze!

Onderhoud

Een computer heeft -net zoals een auto- af en toe eens een onderhoudbeurt nodig. Wij adviseren onze klanten jaarlijks een check-up van hun computer en/of netwerk te laten doen.

Een onderhoud op regelmatige basis voorkomt het vastlopen van programma’s, het steeds trager worden van uw computer en computercrashes.

Upgrade van uw computer

Werkt u nog met een verouderd besturingssysteem (Windows of Mac)? Dan bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn met uw huidige apparatuur.

Wenst u een nieuwe computer, printer of andere hardware aan te schaffen, begeleiden wij u hier graag in.

Definitieve gegevensvernietiging

Om er zeker van te zijn dat al uw gegevens definitief onherstelbaar zijn moet uw hardware vernietigd worden. Dit gebeurt niet als u uw toestel naar het containerpark of de kringloopwinkel brengt.

Om uw documenten, afbeeldingen, video’s en andere confidentiële gegevens in veiligheid te brengen, raden wij u aan al uw oude informatiedragers (harde schijven, USB-sticks, CD-rom’s, …) naar ons te brengen zodat wij deze op een veilige manier definitief onherstelbaar kunnen maken.

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons