Een klare kijk op uw IT infrastructuur

Managed IT Services

Wij bieden kwalitatief hoogstaand en betaalbaar IT-beheer, ondanks de groeiende complexiteit en condities van de hard- en software.

Dagelijkse werking van uw netwerk

Business continuity

Er zijn verschillende scenario’s die de efficiëntie van de dagelijkse bedrijfsgang kunnen ophouden. Vermijd deze problemen door middel van een overzichtelijk en kwalitatief IT-beheer.

Uw netwerk op maat

B2B diensten

Managed security

Optimaliseer de veiligheid van uw netwerk en laat uw antivirus door ons beheren vanaf de cloud. Voor de beveiliging van computers en netwerken werken wij samen met Panda Security. Wij zijn officieel Panda Partner.

E-mail

Een professionele bedrijfse-mail die volledig op maat is ingesteld en beveiligd? Wij registreren een domeinnaam en maken e-mail voor u mogelijk.

Hardware

Voor de aankoop van nieuw ICT-materiaal werken wij samen met verschillende partners. Wij leveren de beste hardware tegen de scherpste prijzen.

Cloud computing

(Al) uw toepassingen via de cloud laten werken. Dat kan! Wij begeleiden u in het overschakelen naar software en infrastructuur in de cloud.

Auto back-up

Een automatische back-up is geen overbodige luxe! Het kan u heel wat kopzorgen besparen. Bescherm uw bedrijf tegen onvoorzien omstandigheden en investeer tijdig in back-up.

Licentiebeheer

Stem uw softwaregebruik binnen uw organisatie af op uw software aankoopgedrag om kosten en  in evenwicht te houden. Een klare kijk op uw softwarebeleid kan een positieve evolutie in uw IT-budget opleveren.

Managed network

Uw netwerk, ongeacht de grootte ervan, moet steeds goed geconfigureerd en beveiligd zijn. Wij installeren en onderhouden uw netwerk van A tot Z met oog op productiviteit.

File Sharing

Door middel van file sharing kunnen werknemers, klanten en leveranciers op een eenvoudige manier met elkaar bestanden uitwisselen. Omdat veel bestanden confidentiële informatie bevatten, is het vanzelfsprekend dat deze diensten goed beveiligd zijn.

Dedicated servers

Huur een server en laat deze volledig op maat instellen door ons. Bespaar veel kostbare tijd en geld door op deze manier gebruik te maken van dataopslag en webhosting.
Service mét een persoonlijke aanpak

B2C diensten

Thuisnetwerk

Bent u net overgestapt van internetprovider of wenst u een nieuw netwerk op te richten maar weet u niet goed hoe hieraan te beginnen? Wij bekijken samen met wat de beste oplossing is en zorgen ervoor dat alles werkt zoals u dat wil.

Beveiliging

Een goede antivirus en firewall voor uw netwerk en pc zijn essentieel voor uw veiligheid op internet. Wij bieden u verschillende antiviruspakketten van de doeltreffende fabrikant Panda Security. Klik hier voor meer info.

Hardware

Wij hebben een ruim assortiment aan multimediaproducten. Klik hier voor meer info.

Back-up

Een reservekopie van uw gegevens is zeker geen overbodige luxe! Maak dus tijdig een back-up of laat deze automatiseren door ons.

Advies

Computers, printers en randapparatuur zijn er in allerlei soorten maten en variëren sterk in hun prestaties. Maar wat is nu juist wat u nodig heeft? Of weet u niet goed hoe uw netwerk te installeren? Wij staan u graag bij in het uitzoeken van de beste keuze.

Reparaties

Een defect aan uw netwerk, computer, printer, gsm of tablet? Wij beschikken over onze eigen hersteldienst om u snel van dienst te kunnen zijn. Klik hier voor meer info.
De toekomst ziet er in elk geval hybride uit!

De cloud is er en we kunnen er niet omheen.